Allt började hemma i köket

Resan med SmakShare började hemma i köket då både jag och min mamma Millis hade svårt att hitta våra recept och komma på vad vi skulle laga till middag. Våra recept var utspridda i mobilens fotoalbum, i receptpärmar och på olika hemsidor. Jag själv kände att jag verkligen ville få bättre användning av alla foton som jag tagit på min mammas recept.

Vi vill att du ska få användning av dina recept

Därför skapade vi SmakShare! En receptapp som ser till att du hittar dina recept så att det blir enkelt att laga mat. Vi har velat se till att du kan få som bäst användning av alla recept som du sparar oavsett om det kommer från sociala medier, kokböcker eller en anteckning. SmakShare hjälper dig hela vägen från inspiration till handling och matlagning!

Vi vill göra det enklare att laga hemlagad mat!

Därför skapar vi en app som hjälper dig hela vägen från inspiration till att maten serveras.

Matplanering är a och o

Genom att matplanera blir vardagen mindre stessig, valen blir ofta bättre och vi slänger mindre mat. Därför utvecklar vi en app som hjälper dig hela vägen från inspiration till att maten serveras.

Vi vill utveckla SmakShare tillsammans med er

Vad vill du ha?

Vi vill bygga SmakShare starkt tillsammans med alla er användare och vi tar därför gärna emot feedback. Hör av dig om du har idéer eller tankar till stina@smakshare.se eller genom kontaktformuläret nedan.

Hör gärna av dig till oss

Hör gärna av dig till oss